Initiatieven van Jongeren

Zelf je kansen creëren, anderen ontmoeten en je netwerk vergroten 

Het Maagdenhuis wil kleinschalige initiatieven van jongeren in de leeftijd van 15 tot 25 jaar stimuleren en daarmee kansen creëren om je wereld te verbreden en je verder te ontplooien. Zelf je kansen creëren en je netwerk vergroten.

Wat heb jij nodig om verder te komen? In jouw eigen buurt of wijk wonen misschien wel mensen waar je veel van kunt leren maar die je niet vanzelf ontmoet! Wat mis jij in jouw omgeving om je kansen op een betere toekomst te vergroten? Heb jij een leuk idee en heb je zin om iets samen met anderen te ondernemen?

Jouw idee kan misschien wel werkelijkheid worden! Wees creatief en stuur je idee op maximaal 1 A4tje of in een vlog van maximaal 5 minuten op naar jongeren@maagdenhuis.nl

Deadline: 3 december 2017

Het is de bedoeling dat jij/jullie (jongeren) het plan zelf gaat/gaan uitvoeren en hierbij (op de achtergrond) geholpen wordt door een organisatie die met jongeren werkt. 

Skate 1260307 960 720

Wat moet je in de inzending vertellen?
- Introduceer jezelf: je naam, waar woon je, hoe oud ben je... en wat je nog meer over jezelf kwijt wilt.
- Wat is je/jullie plan? En waarom is dat een goed idee?
- Waar gaat het project plaatsvinden?
- Met wie en hoe denken jullie het plan te gaan uitvoeren? Met wie wil je eventueel nog meer samenwerken?
- Welke organisatie gaat je helpen?
- Hoeveel denk je dat je project zal kosten?

Uit alle inzendingen kiezen wij 6 initiatieven die door gaan naar de volgende ronde: de pitch. In deze pitch kun je jouw idee live presenteren. Een selectiecommissie zal samen met een jongerenpanel na de pitches de leukste en beste ideeën uitkiezen. Als je wordt uitgekozen kan je je idee op papier verder uitwerken en na goedkeuring gaan uitvoeren! De definitieve uitslag is naar verwachting in april/mei 2018. Succes!

Informatie voor begeleidende organisaties is hier te vinden.

Onze aandachtsgebieden