Initiatieven van Jongeren

Zelf je kansen creëren, anderen ontmoeten en je netwerk vergroten 

Stichting Het R.C. Maagdenhuis wil initiatieven van jongeren in de leeftijd van 15 tot 25 jaar stimuleren en daarmee kansen creëren om je wereld te verbreden en je verder te ontplooien.

Wat heb jij nodig om verder te komen? In jouw eigen buurt of wijk wonen misschien wel mensen waar je veel van kunt leren maar die je niet vanzelf ontmoet! Wat mis jij in jouw omgeving om je kansen op een betere toekomst te vergroten? Heb jij een leuk idee en heb je zin om iets samen met anderen te ondernemen?

Jouw idee kan misschien wel werkelijkheid worden! Wees creatief en stuur je idee op maximaal 1 a4tje of in een video van maximaal 5 minuten op naar jongeren@maagdenhuis.nl

Deadline: 22 maart 2017

Het is de bedoeling dat je hierin samenwerkt met anderen en geholpen wordt door een organisatie die met jongeren werkt. 

Skate 1260307 960 720

Wat moet je in de inzending vertellen?
- Introduceer jezelf: wie ben je, waar woon je, hoe oud ben je... en wat je nog meer over jezelf kwijt wilt.
- Wat is je/jullie plan? En waarom is dat een goed idee?
- Waar gaat het project plaatsvinden?
- Welke organisatie gaat je helpen?
- Met wie wil je nog meer samenwerken?
- Hoeveel denk je dat je project zal kosten?

Uit alle inzendingen kiezen wij 12 initiatieven die door gaan naar de volgende ronde: de pitch. In deze pitch kun je jouw idee live presenteren. Een selectiecommissie zal samen met een jongerenpanel na de pitches de leukste en beste ideeën uitkiezen. Als je wordt uitgekozen kan je je idee op papier verder uitwerken en na goedkeuring gaan uitvoeren! We denken dat dit na de zomer 2017 zal zijn. Het Stimuleringsprogramma Initiatieven van Jongeren duurt 3 jaar, dus als je idee uitgekozen wordt, kun je voor max 3 jaar geld krijgen. Succes!

Informatie voor begeleidende organisaties is hier te vinden.

Domaines d’intérêt